2024-10-01
星期六喺旺角行行吓街 见到兆万楼下有啲哥哥极力推荐佢哋嘅放题 咁我哋就上去试吓啦 😂 我同朋友已经做好分工 第一步先食佢哋嘅刺身 我哋点咗好多唔同类型嘅刺身 包括三文鱼 生蚝 🦪 北寄贝 佢哋真系做到我哋落单几多件佢就俾几多块 绝对冇漏单嘅情况出现 好抵赞👍🏻👍🏻 佢哋嘅刺身好靓好新鲜 尤其是系生蚝一啲都唔腥 绝对系out of expectation😎 所以我朋友一口气食咗四只 而我最钟意嘅但系佢哋嘅甜虾同埋三文鱼 甜虾好新鲜好鲜甜 🤓🤓🤓 之后我哋就点咗唔同嘅寿司 🍣 我最钟意食嘅芝士三文鱼火炙寿司 烧过嘅芝士真系好香 同三文鱼Perfect match 😏😏 而朋友就钟意食花之恋😂😂 最后我哋叫咗啲热食 ~ 例如烤鸡皮同埋炸鸡软骨 佢哋嘅烧鸡皮超好食,成为咗我嘅第一名!😝😝 朋友就最爱佢哋嘅蒜香牛柳粒 佢话觉得真系好香好好食 最后佢自己又叫多咗两碟😂 因为平时夜晚唔想食到咁饱先瞓觉 所以中午既日式放题就真系好啱我哋 食完仲可以慢慢消化 性价比亦都更高🤪🤪🤪#香港美食# #香港火锅 # #旺角探店# #美食探店# #香港旅游 #香港特种兵 #香港日式放题 #香港放题 #旺角放题
#香港美食# #香港火锅 # #旺角探店# #美食探店# #香港旅游 #香港特种兵 #香港日式放题 #香港放题 #旺角放题 #兆万