2021-08-07
去高级餐厅食靓牛扒,当然系正但叹返个港式铁板,食住好味扒餐外,加上怀旧味道,配合港式西式特色,实在有种「说不出的爽」推介心水铁板餐,一齐「Jar」东湖小厨联威,好多时未必会听过既名,但如果你系铜锣湾想食平靓正铁板,可以话系不二之选用心做左好多年既「冠军扒」,环境就一般茶餐厅,都大既,好多唔同既小菜同炒野,今次主力试铁板劳苏食推介 —— 精选冠军澳洲牛扒(黑椒汁)上枱超吸引,够晒热够晒烟,隔离枱都见到,好香又大份嘅Jar Jar Jar 一切,五成粉红色牛扒,嫩肉腍身,牛味都几浓既,味道真系ok食极都仲想食,油脂位好香浓风味十足,杂菜比想像中鲜同好味,薯条系粗薯条,但唔脆美式什扒,卖相仍然系好吸引同够份量既猪牛鸡分别系猪扒、火腿、薄牛扒、鸡全翼,薄牛扒虽然较薄,但味道都好,腌味好食猪扒香脆,近骨肉滑腍,肉质ok既鸡全翼唔算好多肉,味道都唔错既,唔太干,连汁食几好既成个感觉就系爽风味一百分,好有味道既高质铁板餐,腌得好食,性价比高到一个点,睇到餐牌个价钱经过谂唔到食咩都要试吓#好想试埋瑞士鸡扒#其实楼下既皇袍叉烧饭都好正架
#好想试埋瑞士鸡扒
#其实楼下既皇袍叉烧饭都好正架