2024-05-24
和道屋⛩️位于尖沙咀加连威老道46-48号恒隆银行大厦地舖及阁楼,推出咗全新90分钟寿喜烧半放题,寿司刺身串烧都有,仲要主打日本A4和牛、北海道米豚、广岛牡蛎😍高质又吸引,上到黎环境够晒和风,个清酒柜好吸睛🤞🏻放题开始⏰和风沙律清一清口腔先,时令刺身五切,三文鱼、油甘鱼、希灵鱼、帆立贝、八爪鱼,相当新鲜而帆立贝仲好甜😋师父即握寿司任食,卖相好靓,⼀口size,食得出既好功夫👍🏻火炙三文鱼同火炙左口鱼边都烧到鱼油好香,好味🥳香葱吞拿鱼蓉好足料好鲜,系满足既感觉😇海胆鱿鱼浓味,紫菜好脆,正即叫即生烧既串烧,劲香劲大串🍢盐烧和牛粒,牛味好浓,肉汁爆炸,烧得好好味🙌🏻明太子鸡腿串,好好味既配搭,将烧鸡肉层次提升😆千岁米豚腩片,烧得香脆惹味,依个时候加埋温泉蛋紫菜饭食😮💨升天既感觉🪽海白虎虾天妇罗,味道唔错,甲罗烧好好味,蟹味系口入面停留好耐🥰主角寿喜烧,日本A4和牛任食,油花靓,牛味又浓,同寿喜烧汤都好夹🍲北海道米豚够晒薄身,口感唔错,广岛牡蛎惊喜,好浓既蚝味,推介!🫶🏻整体丰富到爆惊奇左真系样样都好味🤤仲要星期一至日任何时段都有得食,要黎朝下圣啦🏵️
时令刺身五切
火炙左口鱼边寿司