2023-04-29
女人街食饭公司,就座落系女人街,大排档风味,装修全部都系大排档风、香港味道,超有亲切感💟怀旧感觉,但舒服、干净,升级大排档,餐牌当然系大排档各式小炒、海鲜,啤酒配战斗碗就系正🍺未食已经感觉良好瑶柱招牌走地鸡,半只,上枱卖相好吸引,好多唔同既酱料、配料,真系有瑶柱同炸葱头舖面,好香👍🏻先配瑶柱加葱油,非常香,瑶柱味再提鲜,好好食,鸡肉肉质几好,新鲜鸡既味道😋再试另一个酱,类似泰式海南鸡酱,酸酸辣辣,几惹味😗钟意食葱好似我咁,仲可以一大堆葱加葱油加炸葱头,好浓味好正💕一碟鸡几十种食法 不得了💦蒜蓉粉丝蒸新西兰蛏子皇,大碟蒸,连只碟都系旧式个啲蒸碟,好detail👏🏻好香蒜味,蛏子好好肉,口感味道都几鲜,粉丝味道一流,爽😗XO酱碧绿炒虾球,超大碟好足料,XO酱有大虾米,西兰花同虾球都挂晒XO酱,虾球好鲜好弹牙,相当好味🤤镬气都好正,几唔错既小菜选择🔥相当唔错既大排档经验,高质又好味,开到十二点,畅饮畅食,好啱一大班朋友聚会👩👩👧👧👨👨👦👦👩👩👧👧👨👨👦👦
战斗碗
瑶柱招牌走地鸡