餐厅: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
资讯:

2024-07-24 390 浏览
疯狂小面,都算几出名既得奖重庆小面面店🏅主打就系由好多唔同调料厨出黎既汤同面,有辣有唔辣,配埋唔同既四川重庆小食😍环境舒服,中式装修,入到舖已经闻到好香!🤞🏻疯狂牛肉面,红汤,少辣加麻,几大碗,好香😘好红但唔算好辣,反而系好香,个汤不得了,好有层次既味道,厚身浓牛味🫶🏻再加啲辣,食面🍜面条有蛋味,非常挂汤,有啲底味,极之好味既面条🥹净系汤同面已经⼀绝,仲食得出有加麻,好爽🤩真心推荐大家面加倍,只系$12,而最好食真系面同汤🩵牛肉系半筋腩咁,好夹个汤底,加埋葱莞茜食又系另一个风味👍🏻棒棒鸡,有啲似手撕鸡mix口水鸡咁,惹味😋配返枝花脸啤酒,个中国菜风格出晒黎,又可以解解辣🥳钟意食面定系钟意食辣都系必试😤系我食过最好食既重庆小面之一🎉风味完胜😌

疯狂牛肉面
重庆小面