2024-08-06
#火锅随意门,铜锣湾冠景楼,地点便利,门口已经好靓有土耳其灯做装饰🏮餐牌净系特色锅底都好多选择,例如招牌花胶鸡汤锅、黑蒜卜卜蚬浓汤锅、香辣猪筒骨浓汤等,好吸引🤩饮杯竹蔗茅根,用⼀个玻璃星球装住几特别🪐唔太甜几清热🐻劳苏食🐻推介 —— 养颜花胶筒浓鸡汤锅,净系听到花胶筒,见到个金汤汤底已经觉得好正😍饮汤!啲花胶多到,厚身又腍滑,鸡汤好好味,浓得黎好有金华火腿味,无得唔推介🩵外加半只九成熟鸡,金汤煲滚渌三十秒就食得,可以连花胶汤食,又滑又好味,正👍🏻打边炉!苹果木烟熏手切牛颈脊(细),卖相⼀流,牛肉油脂纹靓,肉质相当腍,牛味同牛油好浓🤤饺子拼盘,黑松露蟹肉饺浓味,厚肉好味,蟹黄豚肉饺,充满蟹黄色,好浓蟹香,蟹肉好浓味好正❣️足料鲜虾云吞,真系足料,应该有加虾籽,好鲜好浓虾味,极高质🥹韭菜猪肉饺,皮够薄又好味🤞🏻黄金双拼,就系咸蛋黄炒炸响铃及炸鱼皮,新鲜炸+炒起,咸蛋黄味香到一个点,又脆又好味,充满咸蛋黄既滋味,浸⼀浸汤食又得,爽😎最后食埋丰盛蔬菜拼盘,配咁浓既花胶汤底都好好味😘汤底食材都咁高质,店员服务都好好,环境又有特色😌唔怪得之咁爆满,记住Bookmark同订位!🤘🏻
竹蔗茅根
养颜花胶筒浓鸡汤锅