2014-06-14
朋友建议到呢间泰越餐厅试下,原来星期一至五都唔洗加一,一于试下佢入面好细,大多二至四人坐位,好似我地五个人就要加多张枱,而且好迫好嘈,不过我地至在食,所以都冇乜所谓。我地叫左木瓜丝大虾沙律,谂住清清地,点知原来好辣,酸酸辣辣好开胃,确实系一个不错的前菜,如果多番啲虾就perfect^^要左个越式炒粉皮,好有获气,不过稍微咸左啲,但都接受到。咖哩猪排农夫包则较为失色,好干身,冇乜汁,而且好少猪排,净系得薯仔,个人觉得呢个麻麻,可以不试。小食方面就叫左拼盘,样样都有啲,唔洗谂,拼盘有猪排,鸡翼,扎肉,虾饼,鱼饼同春卷,岩哂我地呢班食肉兽,由于虾饼同春卷实在太好味既关系,决定再叫呢2样!食到最后原来仲有甜品送,系芒果椰汁西米路,椰味相当浓郁,为这顿晚餐送上完美既句号。