2023-05-17
❇️Grilled Pork Jowl 特色酱汁配炭烧猪颈肉-猪颈肉烧得刚刚好 唔会太㶶 特色酱汁酸酸甜甜 好开胃😊❇️Celtuce Salad 冷盘西芹手撕鸡-西芹质地稔稔地 食落有阵香料味道 手撕鸡肉质鲜嫩 完全无骨 泰式冷盘 唔错👍🏻❇️Mr Angus 咖哩牛仔骨-咖哩汁好香牛肉味 牛肉好稔身 一份有三件大大件既牛仔骨 好厚肉 好好味 够哂饱👍🏻❇️Tiger Curry叻沙虎虾 -叻沙带浓浓的椰子味 甜甜辣辣好惹味 虎虾好大只好肥美 而且好新鲜添🥰一份午餐有两只 同朋友share刚刚好 食完好满足🥰❇️Cacao & Coconut-餐厅介绍比较出名的甜品 用卜烂上层的朱古力饼去开动甜品 下层有朱古力粒包住椰子雪糕 味道好Fresh 椰子味雪糕唔会好甜 加上带少少苦味的朱古力饼 组成一个完美组合 唔会抢走大家风头 好完美的甜品❤️好推荐大家要试下😁今次的Lunch Set系两个Course,价钱分别系$280同$190,如果加$20就可以拣特色咖啡,+$30可以拣红白酒/甜品 我系三样都加哂 因为觉得好优惠 叹lunch可以饮酒 食甜品可以饮咖啡 真系绝配🥰仲可以睇住无敌海景 真系好c
-猪颈肉烧得刚刚好 唔会太㶶 特色酱汁酸酸甜甜 好开胃😊
❇️Celtuce Salad 冷盘西芹手撕鸡
❇️Mr Angus 咖哩牛仔骨
❇️Tiger Curry叻沙虎虾
❇️Cacao & Coconut
+$30可以拣红白酒/甜品 我系三样都加哂 因为觉得好优惠 叹lunch可以饮酒 食甜品可以饮咖啡 真系绝配🥰仲可以睇住无敌海景 真系好chill😎
而且今次的食物质素相当唔错 加上蔚蓝的海景 和朋友对今次的体验非常满意 不论环境及食物 服务贴心程度 都系一个庆祝纪念日的好地方 推荐大家过黎试下😊