餐厅挂满红彤灯笼,布局装修好具日式特色🏮系区内性价比同质素都在线嘅日式料理🇯🇵❥ 墨西哥马粪海胆寿司($68)餐厅当季推荐🔥黄澄澄嘅海胆肉好新鲜,入口甘甜软滑,一口过好奢侈好爽🤣❥ 盐烧厚切牛舌心($62)呢个烧牛舌真系我食过数一数二好味😳盐同胡椒调味恰到好处,厚切肉块口感柔软又不失嚼劲,肉汁丰盈重牛香🐮绝对值得食🫡❥秘制猪软骨拉面($82)猪软骨炆住得非常入味,筋骨部分更加系入口即化,黏黏黏住口腔个种程度🤤而配料除左有常见嘅粟米同木耳外,仲有肥嘟嘟嘅怡保芽菜🤣令碗面食落更加清爽~❥牛肉火锅($102)火锅汤底系甜甜寿喜烧🍲除左出众位置嘅安格斯牛肉片外,仲有菇菌、蔬菜、豆腐,粉条等多款配料,份量好足够,唔怪得差唔多每枱客人都会叫一份🤫另外特别称赞一下粉条🤣口感好Q弹好似薯粉,吸满汤汁好好味💓❥ 三文鱼软壳蟹反卷($52)有沙律酱嘅物体我都爱!加埋香脆吾油腻嘅软壳蟹冇得吾好食!😭❥日本蜜瓜益力多冰特饮($38)蜜瓜好似日本个种软糖嘅味道,但完全吾假都吾过甜,比想像中惊喜💛

❥ 墨西哥马粪海胆寿司($68)

❥ 盐烧厚切牛舌心($62)

❥秘制猪软骨拉面($82)

❥牛肉火锅($102)

另外特别称赞一下粉条🤣口感好Q弹好似薯粉,吸满汤汁好好味💓

❥ 三文鱼软壳蟹反卷($52)
有沙律酱嘅物体我都爱!加埋香脆吾油腻嘅软壳蟹冇得吾好食!😭

❥日本蜜瓜益力多冰特饮($38)
牛肉火锅
墨西哥马粪海胆寿司