2022-09-15 54 浏览
大围积存街就脚又多嘢食,我就最钟意捧十二少埸,皆因打边炉系我飞佛♨️, 呢度好坐又好食,所以今日我又来啦冷气够劲,卡位够阔,食刺身有刺身,食火锅有靓牛同海鲜,舒舒服服,摆到一枱都系,咁样食嘢先够爽🥳趁蕃茄汤底滚动中,食住刺身过下口瘾先,生虾、希灵鱼,三文鱼,凉凉地,辣辣地,认真唔错!海鲜拼盆🐚一到真系好开心🥳,大大只膏蟹🦀️,贵妃蚌,鲍鱼,带子,生蚝成五六种海鲜,全部处理得干干净净,睇落肥美新鲜,未食都已经流晒口水贵妃蚌快熟,又鲜又甜,生蚝肥嘟嘟,胀卜卜咁,一啖咬开啲汁直情系涌出嚟,鲍鱼爽口弹牙,最讃系洗得好妥当,食得好安心👍时令羔蟹🦀️D肉结实甜美,打边炉食海鲜最正系一样接一样,食边样先、边样后自已话事,慢慢倾,慢慢食,真正天下无敌😝😝😝 十二少呢度唔单止海鲜靓,牛肉🥩都系镇店必食,渌完海鲜🦐🦀🐚嘅汤底特别好味,焯完嘅牛肉嫩滑粉红,肉味香浓,非常高质⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️红肉有牛🥩,白肉有鸡🐔,索晒D🦐🦀海鲜精华,零舍好食😋刺身、海鲜、靓牛已经食到我舔舔脷,🍡四宝丸、🥟水饺、云吞一样冇得输,咁多野食咁多配搭,十二少瓣瓣都咁掂,唔怪得知个名叫做「十二少海鲜刺身牛肉火锅专门店」

冷气够劲,卡位够阔,食刺身刺身,食火锅有靓牛同海鲜,舒舒服服,摆到一枱都系,咁样食嘢先够爽🥳

红肉有牛🥩,白肉有鸡🐔,索晒D🦐🦀海鲜精华,零舍好食😋