2021-08-12 1210 浏览
湾仔工作,时间紧迫,附近大家乐同Delifrance都坐满人,唯独呢度唔爆,我重以为自己好彩啦,点知真系伏嘅。「厨师帮你谂好意粉」,今日系鱿鱼圈三文鱼意粉,声称有蟹酱,睇落几好食,包埋$40以内饮品。平心而论,我叫嘅Iced Americano正常味,可以接受。但系个意粉真系差到我忍唔住要上嚟写。首先𩠌菜,好少,只有3-4个小小幼幼的鱿鱼圈,冇。味。嘅。三文鱼少到我以为系整其他食物剩低嘅边。两三粒切半嘅车厘茄,完!蟹酱?吓?咩嚟架?正常捞意粉either红汁或白汁都欠奉!就好似落咗啲干葱碎嘅冇味意粉沟生油,呢张相就系我迫自己食多几啖之后影嘅。真系买大家乐外卖食冇咁嬲!起码正常味,湾仔呢区消费贵,本来我想响Grand Hyatt食添,奈何时间紧迫。所以唔少人转向瑞安中心比较平嘅餐厅,不过埋单都要$132,成本$20?煮得好食我真系唔介意畀你赚,又有位坐,但真心好。难。食!食物名都改得好作状,咩唔_系韩牛,真系烦,impossible你就直接讲,懒幽默咁。谂番起之前嚟过一次食炒蛋同包,都唔系好食果类,但起码唔系难食。我真心觉得,唔好因为位处湾仔就以为自己屈晒机,嘢食卖到咁贵可以差成咁,不如

但系个意粉真系差到我忍唔住要上嚟写。

我真心觉得,唔好因为位处湾仔就以为自己屈晒机,嘢食卖到咁贵可以差成咁,不如索性只做外卖饮品,将d宝贵座位让畀对面Delifrance,好差。