2016-05-03
讲起都嬲,大家真系唔好来食d间先讲野食叫佐榴连椰子个set,mango小丸子,同糯米糍榴连真系好细份,食洛去浸味好淡,唔知有冇沟其他野,如:牛奶?椰子普普通通,都接受到既mango小丸子就真系好小气,,,唔知系咪主要做游客,小丸子比得好小,,,mango味好淡又唔够味,明明系第二间食开好好味架吗!!糯米糍又系,,,好像冇咩味咁,但皮就几好咬,唔太淋,算弹牙但明明同样野但做咩要比贵d :/份量又小d,而且平时有既咩咩卢荟蜂蜜野食或西瓜个d都冇卖!!连menu有写出来都冇...:/开系cwb,同款甜品,但tsuen wan个间平成廿蚊,ok cwb租贵算d呀姐态度差到hi hi,全店基本上坐满大陆客,好嘈,d呀姐根本唔想理香港人,仲要用普通话同我地收钱,我地即刻用番广东话话系2百40,而唔系(柯摆c屎)呀!
先讲野食
叫佐榴连椰子个set,mango小丸子,同糯米糍
椰子普普通通,都接受到既
糯米糍又系,,,好像冇咩味咁,但皮就几好咬,唔太淋,算弹牙
题外话/补充资料:
唔好去d间食!