上星期六入左西贡行下 夜晚未算好肚饿 又见呢间车仔面档由晏就到夜晚都好多人排队 就满心期待去试下啦...谁不知 伏已中唔讲服务 斋讲食物质素都够输 就算几攰都要打埋呢篇野 因为真系唔想其他晒钱我就叫左牛筋 鸡翼同萝卜,牛筋同啲牛腩同一盘 啲牛筋系林到烂晒 好似食紧呕吐物咁 仲要好大阵怪味 我试左一啖就无再食鸡翼都算系有样无内涵 入面系无味既成餐最正常都系萝卜 都算甜无"咋"我系食米线既 个汤低同滚水渌无分别 无味!好喇 最过份系我男朋友碗猪皮 哗!啲毛多到呢...仲要深黑色一条条 真系见到都无胃口再食我地仲加左碟煎让四宝 佢地可以完全唔反炸唔整热比你 摆左成日系冻既 我完全觉得自己系比钱买难受 呢间野 以后都唔会再食!
鸡翼都算系有样无内涵 入面系无味既
成餐最正常都系萝卜 都算甜无"咋"
我系食米线既 个汤低同滚水渌无分别 无味!
有毛猪皮