2019-08-27 474 浏览
观塘广场15楼,开咗呢间日式火锅店, 晏昼呢都是自助任食火锅,系有固定嘅特色,亦都有唔同地方嘅食品,中式有,西式有,日式亦都有, 唔同时段有唔同,嘅收费。睇你自己需要,我哋呢次就享受咗个四个钟头任食火锅,人均都系二百零蚊落楼,非常之抵嘅 重可以坐到四个钟头咁耐,你话系咪好抵呢!如果同朋友嚟食,坐下食下倾下一个下午唔使四围去,唔错嘅选择,不过,假期前就一定要记住,打电话嚟订位,起码四五日前,如果唔系想walkin几难.,啲食材新鲜,主理亦都唔错嘅,唔系因为价钱就将啲货拉低咗,而系感觉食系物有所值嘅! 边度供应台蔬菜供应台酱料供应台火锅供应台中式供应台中式热食供应饮品供应甜品供应台西式供应台日式餐位餐枱食完呢四个钟头,我行步路我都发觉重咗咁!

边度供应台蔬菜供应台

饮品供应

甜品供应台

西式供应台

日式餐位餐枱

食完呢四个钟头,我行步路我都发觉重咗咁!