屋企人有天话经过见到都抵$388有3个𩠌,找了一天平日8点去食。去到吾叫多人,有一半都划左房之类,或许因为佢而家叫左联邦皇宫,价钱都加左价。所以少左人黎,我都见不少人叫这个餐。芝士波士顿龙虾伊面:个汁都有芝士味,汁的杰度可以接受,龙虾都有几旧肉睇下同都有口感而冇梅的情况。面分量都不少同入到芝士味。脆皮吊烧鸡:鸡肉仲嫩滑同有鸡味,皮都仲有少少脆口,味道刚好不用落豉油就可以。份量都多。清蒸沙巴斑仔:鱼质都叫滑同有沙巴仔口感,有蒸得太淋而吾好食,份量都大约一斤,豉油汁加䓤食就最好,但太迟黎关系都食饱。最后系食吾完。等到差不多食完先黎鱼,其实都饱吾想食,买左个蛋糕开左,待应都快手问要吾吾碟都吾错态度。但结帐由原本$388变成$450左右,觉得一般抵,因为都百多元一位。
芝士波士顿龙虾伊面
脆皮吊烧鸡