2022-07-31 119 浏览
已经谂唔起对上一次食日式放题系几时,太耐冇食过喇!! 呢个放题最吸引系有任食生蚝同海胆带子,生蚝大只几creamy,海胆比想像中好食有回甘味,一口一件好满足,最尾encore多一次先走人!! 刺身款式都几多,砌到靓靓嘅刺身船,有赤海虾、三文鱼、吞拿鱼、油甘鱼、希灵鱼、赤贝、马刀贝等等,整体质素都唔错,贝类反而几有惊喜几爽弹鲜甜!! 食生蚝刺身都食到饱,所以烧物同炸物唔系食得好多,烧元贝、烧菠萝、猪手、炸香蕉、芝士年糕等等都几好味,仲有椒盐豆腐外脆内软超级滑!! 饮品方面有生啤任饮,仲有罐装喜力同黑啤,见隔离枱饮得好高兴,我哋就钟情于樽装竹蔗茅根同解茶!! 😆😆p.s. 升级后嘅餐先至有生蚝同海胆带子任食,大家按需要睇吓使唔使升级喇!!
已经谂唔起对上一次食日式放题系几时,太耐冇食过喇!!