2018-01-19 1012 浏览
早一排经过得知中环果间Healthy Chicken将会进行升级装修,所以赖生同屈小姐就一早Mark定日子择日重赛,打算睇睇佢升级之后究竟如何呢?系今日我地番到去见面啦,骤眼望落去间格都冇乜变化,系新净左,同埋招牌只鸡带左顶厨师帽,再升级左由绿色变蓝色入到去之后,终于见到较大既变化,干净企理左好多!特别系个用餐位置,之前系一块胶层板咁,配埋呢d櫈,一黎唔够位摆野,二黎枱面个风扇好鬼污糟全部都系尘!而家系完全2回事,仲好贴心咁枱面有插苏位比你差电!所以我地二话不说,拣左堂食!当然,除左硬件升级,软件都有升到级啦多左个龙脷柳餐,一定要试一试屈小姐之选:1)龙脷柳餐:5⭐️向来钟意食鱼既屈小姐见到有新鱼出,当然会想试啦,不过佢又好唔舍得三文鱼!好彩赖生今日Lunch整左三文鱼佢食,佢先至叠埋心水试个龙脷柳餐! 屈小姐一直都唔太钟意食龙脷柳,因为觉得鱼肉太散冇乜味道,其实赖生知道佢一直食紧既唔系龙脷柳,而系越南盛产既鲶鱼柳啰,所以会散同冇乜味! 但Healthy Chicken提供既系真正既龙脷柳,所以鱼肉实得黎弹牙,富鱼味,仲有成2大块有多! 即时改变左屈小姐对龙脷柳既睇法,佢觉得仲好食过三文

系今日我地番到去见面啦,骤眼望落去间格都冇乜变化,系新净左
,同埋招牌只鸡带左顶厨师帽,再升级左由绿色变蓝色

入到去之后,终于见到较大既变化,干净企理左好多

而家系完全2回事,仲好贴心咁枱面有插苏位比你差电!

所以我地二话不说,拣左堂食!

当然,除左硬件升级,软件都有升到级啦
多左个龙脷柳餐,一定要试一试

鸡脾沙律

屈小姐之选:

1)龙脷柳餐:5⭐️

,所以会散同冇乜味! 但Healthy Chicken提供既系真正既龙脷柳,所以鱼肉实得黎弹牙,富鱼味,仲有成2大块有多! 即时改变左屈小姐对龙脷柳既睇法,佢觉得仲好食过三文鱼餐果d三文鱼添!!

龙脷柳(鸡胸)沙律

赖生之选:

2) 鸡胸餐:4⭐️

老实讲,有得食真系好少会食鸡胸,因为除左啖啖肉同低卡之外,真系冇乜可取之处,始终鸡胸系比较鞋既! 冇计子又要减肥之下,赖生唯有拣左鸡胸餐!
 之不过,Healthy Chicken最拿手系处理鸡肉,经过佢烹调之下,鸡胸又唔系真系入唔到口,除左冇咁鞋同超大件之外,佢地既调味好惹味,唔会令人抗拒食鸡胸!! 当然,有得拣的话,梗系食皇牌既鸡脾啦,又滑又大只又入味!

#冇做运动只好食健康野
#安慰自己既心灵