2018-10-21
好似好耐冇食过萨利亚 平时都好多人等位 今日行过见到佢啱啱开门 好多位 就入咗去食😛之前嚟食嘅时候 lunch set 系几抵食嘅 加几蚊就有饮品bar 可以无限添饮 但系而家加套餐一定要我配埋个沙律 我对佢个沙律就冇乜兴趣 变得唔系好抵 咁所以今次就咁散叫😅 水牛芝士pizza 芝士好丰富 劲拉丝 pizza边几脆 钟意辣啲 重口味啲嘅朋友可以攞枝Tabasco 辣椒仔 辣辣地可能中和到个芝士嘅腻🌶芝士甜虾粗管面好creamy 食落好浓芝士 一样好拉丝 一个人食晒成个就可能有啲腻 share食应该唔错😬辣味鸡翼就正正常常啦 冇咩特别 系细只左啲姐 如果可以肥美啲就仲正🤕 最后食完觉得真系几饱 似乎萨莉亚都系适合一大班人嚟食多啲 同埋希望佢个lunch set可以有返净加饮品bar嘅选择啦🤭