2020-08-25
哗,呢间鮨野好味过我之前食既两间好多,问题仲要好平。我食𠮶个系$390𠮶个餐,有放图系我觉得好正好有印象既。样样味道都好新鲜,特别系个黑鳕鱼,炙过表面,有少少烧汁,香甜鱼肉系口炸开😋。呢间有心情会随时过黎食。同行既就叫一个一千零几个个餐,食物质数同份量黎讲佢个餐系超值,无映晒,仲有一份系紫菜夹住中拖罗同埋海胆,仲有一件好特别嘅贝类寿司。我都试左佢个份餐十分之三左右。有啲我唔食既又俾下佢呢餐真心觉得抵,之前都唔会喺香港食omakase,香港租咁贵觉得俾既钱好大部分系租金,觉得唔抵,反正一两个月又贡下去日本。而家冇得去开始试吓香港嘅omakase,呢间系第三间食既,如果咁嘅质素同咁嘅价钱真系超值。最鲜当然系即㓥,成条成只咁上台,个口仲呼吸紧既刺身😬。咁样既,我谂个个常返乡下既人都知系日本食好平,但呢间梗系未去到咁,但真系无一样食落腥,仲要已经算几新鲜下。单独放图片嘅系我觉得非常出色既但系服务唔得,唔系话唔友善。职员系友善既,好好既个种。但水准黎讲:服务好似系连锁放题店𠮶种。问题系无omakase level既水平。座位几细下同佢哋几粗手粗脚,放餐劲大力系咁碰撞。一住讲订位电话一住放低野、要
哗,呢间鮨野好味过我之前食既两间好多,问题仲要好平。
我食𠮶个系$390𠮶个餐,有放图系我觉得好正好有印象既。
我都试左佢个份餐十分之三左右。
有啲我唔食既又俾下佢
单独放图片嘅系我觉得非常出色既
一住讲订位电话一住放低野、要系咁出声要茶先有、你叫佢拎野,佢俾人引开注意力要再讲之类。系当日全场三位都系咁😂😂😂 唔系唔好,但唔应该系咁
鲜甜大旧,分量唔会孤寒
烧鳗鱼分盐烧同酱烧,正