2024-09-23
中环石板街附近复古餐厅!大馆行落少少去H Code,就有好多靓靓酒吧餐厅,前排同朋友试新嘢,就拣咗呢间Mojo Bistro,一入到去就觉得几惊喜,卡位设计得几靓,侍应都系好nice嘅外国人,而且环境无酒吧咁嘈,可以静静哋食饭吹水倾计。朋友好钟意食青口,咁啱见到当日「白酒忌廉汁煮活蓝青口」 50% off,好抵!睇返menu原来餐厅每日都有指定头盘/主菜半价,咁啱我哋星期三去,而呢碟青口亦系最晚最好食,lucky~活青口食落真系正好多,出面啲急冻青口真系无得比,重点个白酒忌廉汁整得好香好好味❤️,𠮶3块面包香脆十足,用嚟点酱汁真系唔够喉,恨不得encore多十块八块。😛 另外仲嗌咗香辣烤春鸡同黑松露薯条,全部嘢食都热辣辣,影完相发现好有圣诞大餐嘅感觉,haha。