2023-08-04
🇭🇰✨南将军澳海滨pet friendly台式餐厅🌊🦮今晚妈咪OT,同Daddy撑枱脚,去咗南将军澳附近觅食😝揾到间海边嘅台式餐厅🌊有户外用餐空间,日头望住个海食饭应该好正,可惜我哋去嘅时候系夜晚,就咩都见唔到喇🙈而且餐厅系pet friendly,见到唔少食客都会带狗狗去😆🦮① 恋上三杯鸡 🐔 $88🔹三杯鸡腌得入味② 小碗手工鲁肉饭配溏心蛋 🍚 $38🔹呢个好抵食!👍🏻本身以为细碗系mini size碗,食几啖尝鲜,点知系正常size碗,唔算大食嘅女仔食一定够饱!鲁肉甜甜地够入味,溏心蛋流心程度刚好,饭用上珍珠米,米粒分明。③ 盐酥大大鸡扒面 🍗 $88🔹炸鸡扒不过不失,沾沙律酱一齐食更加分④ 台式牛筋牛肚面 🐮 $98🔹汤底可以拣牛肉汤/川辣汤/鲜茄汤,面食可以拣刀削面或者阳春面,可以自由搭配👍🏻🔹牛筋牛肚份量足,刀削面烟烟韧韧,红萝卜炆得好软腍⑤ 蒜香麻辣猪耳 🐷🌶 $68🔹个人几钟意呢道小食,如其名,够哂蒜香麻辣,非常香辣惹味🧄🌶⑥ 窝夫配草莓三重奏 🍓 $68🔹 窝夫行实在路线,配上士多啤梨同蓝莓🫐配以cream同云呢拿雪糕,淋上士多啤梨酱📍 恋上台式料理 (将军澳)将军澳
✨南将军澳海滨pet friendly台式餐厅🌊🦮
① 恋上三杯鸡 🐔 $88
🔹三杯鸡腌得入味
② 小碗手工鲁肉饭配溏心蛋 🍚 $38
③ 盐酥大大鸡扒面 🍗 $88
🔹炸鸡扒不过不失,沾沙律酱一齐食更加分
④ 台式牛筋牛肚面 🐮 $98
🔹牛筋牛肚份量足,刀削面烟烟韧韧,红萝卜炆得好软腍
⑤ 蒜香麻辣猪耳 🐷🌶 $68
⑥ 窝夫配草莓三重奏 🍓 $68
📍 恋上台式料理 (将军澳)
将军澳唐俊街21号翩汇坊地下G26号舖