2019-10-20
一个价钱可以一次过任食卜卜蚬,鸡煲,串烧,火锅!超丰富😍首先嚟个卜卜蚬煲,蚬肉饱满鲜甜,冇沙!味道少少辣,香料好惹味,食到停唔到口,明知仲有好多嘢食我地都忍唔住refill咗一次😂本地手切牛颈脊,色泽亮丽,新鲜!肉质嫩滑弹牙,牛味浓郁!放落卜卜蚬煲,更突显鲜味!之后鸡煲有两款味道可以拣,分别系招牌恶魔鸡煲/黄焖鸡煲,我哋钟意食辣,拣咗招牌恶魔鸡煲😋香辣之余,麻香十足!鸡肉好入味!最开心系,呢到仲有串烧食!有34款串烧,仲有8款海鲜串烧都系任食!串烧每串都热辣辣,面层撒上好香嘅孜然粉,仲可以拣辣同唔辣!食够卜卜蚬同鸡煲,就可以开始打边炉喇!除咗可以用鸡煲加汤,另外仲有八款汤底可以选择!火锅配料自助,有多款蔬菜,菇类,丸肠,肉类,仲有炸枝竹,响铃,炸鱼皮。饮品方面除咗有罐装饮品,竟然仲有台式饮品!本身一开始都怕台式饮品会伏😂叫咗杯奶盖红茶试试,点知味道唔错㖞!饮完仲再encore添!
香辣之余,麻香十足!鸡肉好入味!
最开心系,呢到仲有串烧食!
有34款串烧,仲有8款海鲜串烧都系任食!
串烧每串都热辣辣,面层撒上好香嘅孜然粉,仲可以拣辣同唔辣!
食够卜卜蚬同鸡煲,就可以开始打边炉喇!
除咗可以用鸡煲加汤,另外仲有八款汤底可以选择!