餐厅: 珍珠皇宮印度餐廳
资讯:

2022-07-22 39 浏览
四个字:名不虚传果然好好食,真系唔算辣个人甚至认为系微辣,怕辣嘅人都食得!个人就觉得套餐入边冇玛沙拉咖喱叫(定系我唔识叫?),散叫就有啲贵 (我用左$107蚊叫左一个玛沙拉咖喱鸡同一个印度蒜蓉烤饼)如果有餐可以平啲嘅话就Perfect留医间餐厅系喺重庆大厦嘅2楼,𠮶度好似剩系得条楼梯或者搭lift上去,如果行楼梯会比较热,不过间餐厅边有冷气所以唔怕会考虑堂食,听环境我睇过下都觉得唔错可以带吃货去试会再帮衬!(玛莎拉咖喱鸡+蒜蓉烤饼)
四个字:名不虚传

果然好好食,真系唔算辣

个人甚至认为系微辣,怕辣嘅人都食得!

如果有餐可以平啲嘅话就Perfect

会考虑堂食,听环境我睇过下都觉得唔错

可以带吃货去试

会再帮衬!

蒜蓉烤饼
(玛莎拉咖喱鸡+蒜蓉烤饼)
2022-07-15
外卖自取