各位食友,啱啱喺这家印度餐厅食完个行政午餐,真系有啲开心㖞👏。先嚟啲忌廉汤,质感顺滑,有啲幼滑得嚟透哂心机。咖喱就真系有得讲,鸡肉款又多汁,鱼肉款相对软绵,食落有啲似薯仔。而薯仔咖喱配上啲口感似秋葵嘅蔬菜,真系滋味啊!就连我呢个平时对印度菜有点挑剔嘅人都赞好👍。炸球好似咖喱角嘅馅料咁,唔辣不过好夹。至于羊肉通心烧卷,外皮酥脆,羊肉啲干身但冇羊骚味,算是OK。个印度烤饼Naan 外层焦香,里头软熟,沾咖喱汁一流。印度饭细长,同印度咖喱配埋,正!最后个冻柠茶,甜中带酸,过口真企正🍋。整体嚟讲,呢度𠮶套餐丰盛,味道层次分明,令我呢个咖喱控都相当满意。下次同班朋友再嚟,肯定又系个开心食兜饭嘅日子!各位食物爱好者,记得试下喇!🍛🥘😋