2023-06-07
由旺角扫街扫到去韩国?🫢其实唔难 只需要来到呢间阿里郎热狗棒成日都见到有人食 而我之前自己系屋企都有食过急冻热狗棒今次想试下食即叫即做即炸既 睇下有冇咩分别先黎到已经系播紧K-pop 一店都系炸物味道 流哂口水🤣🤣.叫左个set s1 $128见佢包括热狗棒2个+芝士球4粒+年糕香肠串岩哂我 样样都想食热狗棒拣左2 all in one同埋6 potatolellaall in one 系有芝士同埋肠仔一半半包裹在热狗棒里面而potatolell就系整个充满薯仔味 现场仲有好多款酱汁任加🧂最得意系芝士球 唔止系有芝士 而系有少少肉加了蒜香 年糕香肠串都系炸到好香口 完全唔会觉得油腻如果系一班人食叫呢大大盒set都几好 咩都有d~.add on 左多一个热狗棒15 okonomiyakki $38原来系用左大阪烧酱同椰菜丝包住热狗棒里面有芝士最后洒上木鱼丝 十分惹味一人食就岩哂🤤.仲有新出的韩式紫菜饭卷 $35好有家的味道 材料塞到满满的一啖充满不同层次 食落索索声.📍阿里郎热狗棒 Arirang Hot Dog📌旺角奶路臣街12-26号启贤大厦地下7B号舖
其实唔难 只需要来到呢间阿里郎热狗棒
见佢包括热狗棒2个+芝士球4粒+年糕香肠串
岩哂我 样样都想食
最得意系芝士球 唔止系有芝士 而系有少少肉加了蒜香
年糕香肠串都系炸到好香口 完全唔会觉得油腻
如果系一班人食叫呢大大盒set都几好 咩都有d~
原来系用左大阪烧酱同椰菜丝
包住热狗棒里面有芝士