2023-02-22
即烤即切超高性价比嘅中环巴西烧烤餐厅有纽约名厨 Richard Sandoval 主理,餐厅特别引入了一个会自动旋转的巴西烤炉,用炭烧方法炮制 Churrascaria(巴西烤肉).今次午时时段设任食自助salad bar buffet , add on $90 仲可以俾我无限binge肉肉🪶做gym既我最爱💕.肉类更提供不同部位,例如牛肉已有 Top Sirloin、ribeye、short rib 及 flank 5 个部位; 猪肉有肋排及肉肠鸡就有鸡翼侍应系会每一台将烤好既肉串拎到客人前即席切割,新鲜嘅体验,新鲜嘅食物💕个人推荐佢沙律bar嘅南瓜,煮得啱啱好唔会太林,仲加埋南瓜子食,真系好正tuna亦都好新鲜,青口任食🍴环境舒服,宽敞,就算多人聚会都轻松驾驭😏二百几蚊可以食到巴西烧烤肉,再加唔同种类嘅海鲜同沙律,都系唔错嘅选择..小tips: 枱面有一张圆形嘅卡仔,如果大家食饱饱就可以将张卡反转,咁侍应经过你张枱就唔会供应肉俾你㗎喇🍗
鸡就有鸡翼
tuna亦都好新鲜,青口任食🍴
环境舒服,宽敞,就算多人聚会都轻松驾驭😏