✨ 约好咗同事忙完要食返餐靓嘅,于是佢就带咗我嚟九龙城食西餐🥖餐包包括蒜蓉包同餐包,一个芝麻包,建议点上牛油,令一个蒜蓉包,未攞上手已经闻到香浓嘅蒜香味🍽蕃茄水牛芝士沙律配新鲜紫苏 $138每次食西餐都会想食水牛芝士,配上新鲜嘅蕃茄,真系超满足,沙律菜都好新鲜🍽香辣蚬肉扁意粉 $158扁意粉嘅份量都好多,硬度啱啱好。香辣味好够,而每一只蚬肉都好饱满嘅。🍽烟肉辣肉肠薄饼🍕 $128Pizza铺满晒芝士同埋烟肉辣肉肠,口感超丰富。芝士仲要系拉丝架,超吸引🤩虽然好邪恶,但系都忍唔住好快食晒。🍽烧美国顶级西冷牛扒🥩 $378靓靓坑纹加上油香同肉香兼备,两者都好高质。而且油脂分布都好平均,缩成到啱啱好,入口仲有好香浓记肉汁添✨时不时犒劳下自己,食得开心,咩压力都冇晒啦😍😍———————————————评分: (5⭐️最高)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️打卡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️再访:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#chillyummi_九龙城 #foodiehk #Eeeeeats #FoodPhotography #Delish #foodiegram #foodielife #igfoodie #hkfoodies

🥖餐包

🍽蕃茄水牛芝士沙律配新鲜紫苏 $138

🍽香辣蚬肉扁意粉 $158

🍽烟肉辣肉肠薄饼🍕 $128

🍽烧美国顶级西冷牛扒🥩 $378

✨时不时犒劳下自己,食得开心,咩压力都冇晒啦😍😍

———————————————
评分: (5⭐️最高)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️