餐厅: 香港老飯店
资讯:

2018-08-11 1764 浏览
不嬲去开九龙嘅老饭店 ,今日谂住唔过海。就系上环老饭店食啦,唉!点不知就出事。原来侍应会打量你全身先。然后再安排座位,侍应就好似保安一样眼神凌厉,上下打量,毫无笑容 点咗小笼包、鲜肉锅贴、醉猪手, 作这餐宵夜 。 小笼包10只有9只, 夹起都系穿窿的小笼包皮, 呢个师傅手艺真系渣,我喺九龙老饭店食小笼包 点会穿窿, 上环呢度竟然10只有9只系穿窿, 所以话如果你要开分店,你都要个师傅有番咁上下手艺,青黄不接就畀佢上位 , 点会有好出品吖! 鲜肉锅贴入面个汁又唔够丰盛,比起九龙分店一咬落去,外皮个底又脆又多肉汁,标出嚟,先好食。上环鲜肉 锅贴 煎个底又煎得唔够时间,个底一D都唔脆, 好吗呼以上2样出品 。 最稳阵都系醉猪手,酒香味浓, 猪手清洁得非常干净
2018-07-15
宵夜