2019-06-12 211 浏览
夏天热辣辣,好耐都冇打边炉喇! 难得几个朋友今日约出黎见面,朋友介绍去「滚」,咁我一听到紧系一定要去啦!去到「滚」,铺面唔大,但非常干净企理,又有卡位坐,所以坐得好阔落,非常舒适。冷气又充足,夏天打边炉都冇有怕 最贴心系有电视之余,仲有个手提差电位 侍应态度十分有礼,亦都要写一写。有service 之余,亦都会介绍你食好食嘅野,例如杏仁豆腐、炸午餐肉等。我意思系好多餐厅都会推介d贵海鲜你食,而呢度唔会啰。食物材料新鲜到不得了,样样都落足料,真材实料。先睇下个酱料盘基本嘅酱料齐晒,够啦!开餐之前,一人有一杯免费嘅酸味味嘅汁,等你开开胃。选择左呢个普通锅,但沙爹味浓 牛肉新鲜弹牙,但略嫌切得太细块,因为再放落去烚完后会缩得太细,冇乜「赵」口。自己炸响铃,脆卜卜,一流。黑松露唔记得咩饺,呢个都必定要试。鹅粉肠,唔系度度都有得食,有得食一定要食。 猪下青,即系猪颈肉。砌到好靓。8宝丸,样样都有,慢慢食。小食真心推介,炸午餐肉,外层脆卜卜,好似响铃咁放汤两秒即食,哗,真系写紧都想再去食!杏仁豆腐,亦都好正! 外脆内软。

最贴心系有电视之余,仲有个手提差电位

侍应态度十分有礼,亦都要写一写。

食物材料新鲜到不得了,样样都落足料,真材实料。

先睇下个酱料盘

基本嘅酱料齐晒,够啦!

开餐之前,一人有一杯免费嘅酸味味嘅汁,等你开开胃。

选择左呢个普通锅,但沙爹味浓

自己炸响铃,脆卜卜,一流。

黑松露唔记得咩饺,呢个都必定要试。
鹅粉肠

鹅粉肠,唔系度度都有得食,有得食一定要食。

猪下青,即系猪颈肉。砌到好靓。

8宝丸,样样都有,慢慢食。

炸午餐肉

杏仁豆腐,亦都好正! 外脆内软。
2019-06-05
鹅粉肠