上次去韩国冇时间食monster雪糕,话咁快佢已经登隆左香港,冇理由唔食下.星期日的五点钟,排队买飞既人龙几长下 (~15min). 由于pat pat itchy,所以坚持排左XD一路排一路听到话冇晒朱古力同士多啤梨味pop corn。。到仲有两个就到我既时候..连芝士味都冇埋..清一色得番caramel 味pop corn. 大夸张了吧!  (相里面的各式pop corn都是假的...-_-)算.冇得拣唔驶烦.买完就等拎喇. 咁又等左20min... (人好多,多到feel唔到有冷气..要行番出去Cath kidston果边先有番D空气!)个雪糕痴满pop corn确系几靓同特别. pop corn 层caramel coat得几好,包得几足. 不过有点硬,唔够脆口 (garrett popcorn d corn好味d). 雪糕奶味香浓软滑唔错㖞. 整体黎讲我觉得雪糕既比列可以加番D(或者pop corn减少D). 因为啖啖雪糕都有好几粒pop corn系里面。变相雪糕只系陪衬,成为pop corn既coating等佢滑d.  所以一心想食雪糕既就要有失望既准备喇. 食多几啖之后,

整体黎讲我觉得雪糕既比列可以加番D(或者pop corn减少D). 因为啖啖雪糕都有好几粒pop corn系里面。变相雪糕只系陪衬,成为pop corn既coating等佢滑d.  所以一心想食雪糕既就要有失望既准备喇. 食多几啖之后,雪糕唔够,d pop corn仲开始有D界脷tim

呢个雪糕系可以呃下like既. 但个人认为唔值得花咁多时间等. 同埋要记住呢度个主角系pop corn唔系雪糕呀。 试一次就够lu~
题外话/补充资料: 如果等位既地方有得俾人坐下会好D. 话晒要等半个钟嘛..
35 分钟 (外卖自取)