2024-06-06
第一次买呢间海南鸡,有时经过都见有人买吓,呢日行喺乌溪沙又唔想返去整嘢食就买外卖叹海南鸡饭如果有骨好平!$42咋,可以拣黄饭或者白饭,好似黄饭就吸引啲,虽然肥啲!不过啲饭体色都不是特别吸引嘅颜色,系好鲜好鲜嘅黄色,𠮶啲鸡油唔靓的 冇油香,只系有油腻感冇鸡味 其实识水睇得出好唔好食,好食𠮶啲通常都系唔会鲜令令嘅黄色,系𠮶种淡淡嘅黄色 不过啲饭系圆粒粒嘅油未必系珍珠米不过好味 嗌多一个双姝饭买俾人食,不过𠮶啲猪扒好油,香茅猪扒冇咩香茅味,好咸猪颈肉就好味啲啦 爽口叫师傅多饭真系好大盒 $20加个醉鸡翼,系鸡全翼有埋鸡翼尖,不过我哋都唔食的,鸡翼好大只不过就有啲肥,有好多杞子不过就好咸,应该系啲水落得太多盐啲杞子朔晒啲盐 酒味不是太重调味普通,不过份量好足有成四只$75一份海蜇拼加积鸭 第一次听呢个名海蜇高质素好味,不过就有啲贵,份量好少呢度 果然一分钱一分货 买完返去拆外卖我哋都话咗一声哗咁细份嘅 虽然呢个贵好多份量细好少,不过就好味好多 海蜇好大片新鲜的口感不会捞得太多酱料 鸭都比鸡鲜侍应冇乜表情 态度普通,但系不过不失吧呢类舖头
$75一份海蜇拼加积鸭 第一次听呢个名
侍应冇乜表情 态度普通,但系不过不失吧呢类舖头