蕨饼爱好者天堂既甘味处镰仓一直专注于蕨饼!特别推荐佢哋嘅原味蕨饼加浅川园抹茶套餐!性价比好高,系下午茶既好选择~原味蕨饼 + 浅川园抹茶套餐经典之选原味蕨饼外皮软滑、口感弹牙,咬落好有满足感。搭配浅川园抹茶,抹茶味道香浓,苦中带甜,绝对系完美嘅搭配!每啖都感受到抹茶嘅清香同蕨饼嘅柔滑,大推!抹茶蕨饼 + 热手打抹茶抹茶蕨饼味道清新,内里嘅抹茶香气非常浓郁~热手打抹茶饮落好有暖心感觉,茶香四溢~呢个组合特别适合下午茶时光!期间限定可尔必思紫阳花蕨饼最后试埋呢个期间限定嘅可尔必思紫阳花蕨饼,有惊喜!可尔必思本身带有酸酸甜甜嘅味道,搭配蕨饼,食落去有一种清新嘅荔枝味,令人耳目一新!唔单止视觉上吸引,连味道上亦非常出色,真系值得一试!

原味蕨饼 + 浅川园抹茶套餐

抹茶蕨饼 + 热手打抹茶