2022-11-24 353 浏览
Comebuytea (大埔超级城) (大埔)📍大埔安邦路9号大埔超级城B区2楼238号舖放假去完大埔隐世铁板烧后去左超级城行街,经过呢间台式茶饮店比佢哋嘅泡茶嘅吸引住!佢哋有源源不绝嘅客人,佢地嘅3 部泡茶机就不断大量喷出蒸气!虽然我知道呢个已经唔系新嘢,但除咗我哋之外,其实都仲有其他观众围观🤭睇返官网先知原来ComeBuyTea 融合咗现代科技去创造左一个新嘅茶流,佢哋首创 「原叶现磨 单杯鲜萃」,仲攞咗多个国家嘅专利认证!不断喷蒸气𠮶部就系传说中嘅萃茶机,60秒就可以完成5段式萃取过程!更加完美模拟冲功夫茶嘅步骤!企喺度睇咗一阵表演之后,order左杯茉莉绿茶加飘浮奶霜,经Teapresso 冲泡嘅茶饮茶底果然香浓!而飘浮奶霜感觉好似奶盖,浓厚得黎咸咸甜甜!我钟意!了解咗佢哋对泡茶果份执著后,我谂以后都会再度光顾!
Comebuytea (大埔超级城) (大埔)
📍大埔安邦路9号大埔超级城B区2楼238号舖

了解咗佢哋对泡茶果份执著后,我谂以后都会再度光顾!