米PIZZA有特色;价钱可以;装修优雅.BUT:只有pizza特别;烧板同个pizza咪道几乎一样;地方迫到你顶唔顺,上落店内的楼梯,感觉危险过搭双层巴士;最唔掂系啲服务员:地方细,但人手绝唔少,但系个个桐晒系度或左腾右腾(不是行来行去,因为实在唔够地方),佢地经常互相"交流",但我想叫佢地,佢地系知道,但系就一旧云咁, 喺原地左腾右腾,互相交换位置(交流卦),又唔行埋黎,我都唔知佢地做唛??? 尤其是有一个不男不女既侍应生,真系云游之首.明知你想要水,佢原本拿著水樽,之后居然放低,叫佢落单,佢就招手示意表示知道,但系因为佢前面有几个同事阻住佢,佢就放弃行埋黎,但又唔叫其他同事招呼我,最后直情当无事发生过,继续同阻住佢啲同事交流,真系好有特色的服务态度.
米PIZZA有特色;
价钱可以;
装修优雅.

BUT:
只有pizza特别;
烧板同个pizza咪道几乎一样;
地方迫到你顶唔顺,上落店内的楼梯,感觉危险过搭双层巴士;