听咗呢间餐厅好耐,今日就嚟试吓一入到去就见到佢间餐厅好有格调有外太空嘅装修,成个感觉好舒服好柔和然后佢就俾咗个餐牌,我哋见到有啲set好似几抵就嗌咗啦前菜方面叫咗蟹肉牛油果他他,煎鹅肝配青苹果黑醋酱蟹肉🦀牛油果🥑他他,整得好精致,满满既蟹肉我加上牛油果再加上脆条,每一啖口感都好满足,整得好靓煎鹅肝配上多士再加上黑醋酱,解腻,鹅肝啱啱熟,唔会话太硬主菜就嗌咗软壳蟹白松露意大利面,封门牛柳配野菌烧汁软壳蟹好大只,热辣辣好脆,白松露酱啱啱好挂到落意粉🍝度又唔会太干,又唔会太杰,仲食到有芝士🧀嘅香味,奶油嘅香味一啖接一啖封门牛柳可以睇到大概系五成熟左右,质感好好,唔会话好鞋,好易咬得开,好有牛味仲配有薯蓉,佢个薯蓉好Creamy好滑最有惊喜嘅系个甜品嗌左提拉米苏同心太软Tiramisu系用一个月球嘅碗去装住佢,唔会话太重酒味令人难入口,佢有少少嘅酒味配上啲cream同蛋糕,微苦得来又带点甜心太软好流心心,唔会话太甜,配上雪糕一流呢间餐厅都值得大家嚟,净系个环境嚟打卡都抵啦
听咗呢间餐厅好耐,今日就嚟试吓

然后佢就俾咗个餐牌,我哋见到有啲set好似几抵就嗌咗啦
前菜方面叫咗蟹肉牛油果他他,煎鹅肝配青苹果黑醋酱
蟹肉牛油果他他

煎鹅肝配青苹果黑醋汁

煎鹅肝配上多士再加上黑醋酱,解腻,鹅肝啱啱熟,唔会话太硬

主菜就嗌咗软壳蟹白松露意大利面,封门牛柳配野菌烧汁
软壳蟹白松露意大利面

封门牛柳配野菌烧汁

仲配有薯蓉,佢个薯蓉好Creamy好滑

最有惊喜嘅系个甜品嗌左提拉米苏同心太软
Tiramisu

心太软

心太软好流心心,唔会话太甜,配上雪糕一流

呢间餐厅都值得大家嚟,净系个环境嚟打卡都抵啦
软壳蟹白松露意大利面
封门牛柳配野菌烧汁