2024-09-19
之前去过佐敦𠮶间分店食过,但今次约咗朋友喺荃湾见面,所以一定要嚟帮衬荃湾分店啦!今次我哋叫咗SET E!!!特别推荐!!荃湾分店嘅棉花糖真系好得意!我喺佐敦食𠮶阵时冇见过,可能我去𠮶阵miss咗?虽然只系普通棉花糖但系因为太得意,都食咗几支😍仲有仲有我次次嚟都会食足几片嘅鱼干同埋盐味牛脷(全名: 薄灸葱花牛舌-盐味)。我嘅最爱,嚟到梗系唔可以错过!烧完成枱真系好香,好满足!头盘=黑毛和牛4款。可以做主角嘅4款和牛,口感梗系要够震撼啦,始终系俾客人嘅第一印象。每一道都好滑嘅肉质,一定会令你下次因为佢而再嚟。意外发现嘅牛肋肉(全名:熟成壶渍牛肋肉-烧肉味噌酱)同埋牛肉碎寿司(全名:香葱牛腹肉碎寿司)。呢两道其实系朋友叫嘅其中几道,今次佢话想试下唔同嘅嘢,意外地发现呢两个我哋竟然一直错过咗!牛肉味好香浓,而且用嘅牛肉都唔马虎,唔系净肉整嘅寿司。牛肋肉都好有咬口,配埋烧肉酱,我哋都吓咗一跳!嚟咗咁多次竟然冇发现咁好食嘅酱汁!当然仲有好多好多可以点既食物都好好味,一定要黎试下呀!
当然仲有好多好多可以点既食物都好好味,一定要黎试下呀!