想食烧肉但又想食小食面食,于是就嚟左Running烧,一出䢂就系餐厅范围,K Pop音乐一直播住,环境都唔错,唯一就地下唔太干净,地下有啲黏。食物种类都唔少,肉既质量都唔错,推介大家食薄切西冷牛扒,肉质鲜嫩,牛味浓,加埋预设既酱汁食几好味。除左肉类,仲有海鲜食,不过以呢间价钱黎讲,有海鲜已经系惊喜,扇贝几厚肉味道唔错,但整体而言,店舖嘅海鲜唔太新鲜,生蚝唔新鲜嘅情况较为严重。小食方面,我哋试左炸鱿鱼须同埋炸鸡,鱿鱼须有椒盐味,几香脆弹牙,而炸鸡就有原味、辣味、柚子味,柚子酱酸甜开胃,几特别。另外,令我最满意嘅系熟食,炒粉丝份量正常,唔会太多,味道都真系好似系韩国食到既味道。熟食入面,我最钟意嘅系餐厅嘅水冷面,面质超弹牙,汤汁入面既冰都有味,唔系纯粹用水造嘅冰,面上面嘅酸菜又好开胃,整体呢个面俾人好清新嘅感觉,推介!仲有其他比较特别嘅小食有无骨凤爪,不过个人就觉得有少少太甜,不过味道都系唔错嘅,个辣仲好过瘾。

2020-07-07
  • 水冷面