2008-07-07 20 浏览
最近有好多日本食肆食物中毒既消息传出, 尤其是板前。但我对于新闻一于少理, 因为我深信唔会有边间食肆发生问题而唔去解决,所以事后既卫生程度应该系最高既!! 我今日就去0左食APM新开既板长寿司啦!我一直系板前寿司既拥护者, 一直都好支持, 几多人都会去排队食~今日六点几去到板长竟然冇乜人, 两个日去食等十分钟就有位,哩间板长同其下集团舖头有点不一, 哩间舖头系冇回转龙, 全部都系即叫即做, 而且上菜速度奇快,order后约十分钟就送到, 所以食物唔会咁容易变坏, 最怕D寿司暖暖地, 唔冻唔热既食物最易有问题...今日食0左玉子寿司, 杋立贝寿司, 海胆军舰寿司, 火灸三文鱼寿司, 火灸鳗鱼寿司, 墨鱼寿司, 森巴卷,仲叫0左客日式caesar salad添! 其中最好食既当然系火灸三文鱼寿司啦, 其次系日式caesar salad,个salad好fresh, 其实除0左森巴卷冇乜芝士味同海胆军舰寿司唔够多海胆外, 全部都好好食!朋友食过咁多间都话哩间d饭最好食!
最近有好多日本食肆食物中毒既消息传出, 尤其是板前。
今日六点几去到板长竟然冇乜人, 两个日去食等十分钟就有位,
朋友食过咁多间都话哩间d饭最好食!
  • 火灸三文鱼寿司
  • 日式caesar salad