餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2019-09-27 194 浏览
之前食谭仔食到生无可恋,网友介绍食依间好过食佢。真系无食过,又比人贵,客又唔多,但对手低咗可能显到佢高返,试返次。鸡丝菜心小锅米线,汤底同面都有几款,试个最稳阵,首先米线量都多,够爽滑,汤底系荃湾最出名老板娘过只味嘅超淡化版,最劲系个菜,菜心多到变主角系好事,不过菜都要熟嘅,硬都预咗,但粗过几条咬落仲有菜腥味真系接受唔到,仲有鸡丝,我唔专登夹出嚟惊你唔知,食面唔一定要鸡丝嘅,成本高到睇唔到不如唔丝啦,起码要食到有肉。麻辣青瓜,首先麻辣为何物?酸有关?成兜嘢只有陈醋同蒜蓉,系好上味,浸住过啲直头浓味,但肯定同麻辣无关。主角青瓜系正常嘅切件,新鲜,唔讲依啲真系无样好。结果完全高唔到,谁叫荃湾有个老板娘,未食过佢可能先会觉佢汤底得。

外卖自取