2021-09-19
昨晚又到星期六 book咗附近食饭,求其呃咗 几味𩠌,今次食就有少少不同 之前几个月前嘅口味,我叫了云吞鸡 云吞鸡汤咸咗少少,不过就金华火腿重味咗,实质上都可以,可能本人试过之前嘅荡好味 可能今次系新口味改良😅😅😅乳鸽 一样好味 最主要系平 $30都唔使,水晶肴肉 不肥又爽脆😋😋生煎包 大大只又好味,双面王好趣,排骨菜饭今次食过猪扒饭,猪肉好好味 炸得来好香脆,只系啲猪肉入边干得滞,就系咁样少少扣分,不过实质上这间 系好味,四季豆炒得好香,所以不断咁多人帮衬😋😋😋一定要book 位 唔book位系唔会有座位供应,原来啲职员真系好公道,因为我需要卡位,姐姐叫我等一阵,成个过程门口睇晒,原来 冇book位人士完全唔使谂,没有白撞可以坐到位,如果冇book位可能除非要星期一至五 静静地时候先至有机会白撞坐到位,我谂挂,因为好少平时去食