如果你钟意大闸蟹🦀呢个套餐真系唔好错过😋环境方面 餐厅设计得几优雅 气氛轻松 非常适合聚会或者庆祝❤️服务方面员工态度亲切 感觉到宾至如归 大家记得早啲嚟揾位啦⭐️=====================Food list📌大闸蟹。浅尝Set✨喺东海荟嘅拉斐特大闸蟹套餐 真系一个好正嘅选择👍🦀✨烟鸭胸并青瓜 烟熏鸭胸肉 加埋清脆嘅青瓜 口感好有对比‼️🦀✨鲜拆蟹粉小笼包 小笼包入面系新鲜蟹肉🤩汤汁多得嚟又好鲜真系令人垂涎🥳🦀✨花胶鸡丝羹 呢道羹用咗花胶同细丝鸡肉😳滑滑地仲好滋补🤪🦀✨清蒸大闸蟹 主角嚟啦‼️‼️经典清蒸 公乸一样咁好食✨保留咗大闸蟹嘅鲜味❤️蟹肉新鲜 肉质滑嫩✨每一口都充满蟹香 令人回味无穷😋仲有特制酱汁配搭得好好 提升咗整体味道👑🦀✨鲜凤梨黑豚肉 甜甜嘅凤梨配上丰富嘅黑豚肉🐖味道酸酸甜甜 超好食🍍🦀✨黑松露炒虾球 黑松露香气四溢 配上嫩虾球 味道更加提升👍🦀✨鲜茄菌皇浸时蔬 新鲜时蔬浸咗番茄同菌类嘅汤 健康又好味💚🦀✨暖心董茶汤丸 传统汤圆 入面甜甜嘅 搭埋热茶汤真系好温暖🥳🦀✨蟹粉蒜茸包 入面有蟹肉同蒜茸 味道香口感好丰富😍

=====================
Food list📌