2024-12-15
经过见到Fresh Fresh 挂左好多圣诞🎄布置,佢地仲出左圣诞既产品,买定开圣诞party🎉先。🌈圣诞大冬甩 /迷你冬甩冬甩分别有2个尺寸,每个上面都有吾同既圣诞造型,食落去吾算好甜,好有圣诞气氛🎄,大人小朋友收到都会好开心🤩。🌈糯米糍 选择困难症既我,拣左开心果 ,草莓脆脆,阿华田脆脆, 榛子脆脆4个味道,个人最钟意开心果,外皮厚度适中烟烟韧韧,开心果馅料味道浓郁。🌈一口爆浆QQ一啖咬落麻糬包包,入面既馅料即刻爆浆🧨,4个口味各有特色,甜而不腻。🌈麻糬QQ球麻糬包好软熟,一盒两个,开心果味上面舖满开心果脆脆,原来仲有杜拜开心果脆脆,下次去旺角试埋先。#hkfoodblogger #yummy #foodie #香港美食 #美食推介 #美食日记 #荃湾美食 #荃湾好去处 #餐厅推介 #假日好去处 #ilovefood #hkfood #美食日记 #烘焙店#hkkol #blogger #hkfoodie #亲子 #全职妈妈 #育儿日记 #育儿 #育儿日常 #宝宝日记 #成长记录 #冻柠茶
🌈圣诞大冬甩 /迷你冬甩
🌈糯米糍