餐厅: 安柏娃泰國燒烤菜館 (油麻地)
资讯:

2022-11-06 991 浏览
今日去油麻地睇医生🩺,睇到差唔多⌚1点,有d肚饿,行到油麻地文明里有间安柏娃正宗泰国菜馆,于是入去试下,入面有位🧒男店员好殷勤招呼,仲介绍几款美食给我,好Nice 👍🏻我叫咗菠萝炒饭🍍,海南鸡饭🐓,炸虾饼🦐,2个椰青水🥥,价值相当低食,又唔贵价😊仲有泰国厨师🧑‍🍳用心烹调菠萝炒饭🍍菠萝炒饭好足料,里面有好大只青口,仲有好爽嘅虾🦐,有提子…份量十足好正宗👍🏻👍🏻👍🏻好好味😋😋😋大家可以不妨一试😄海南鸡饭🐓好香鸡味👍🏻👍🏻👍🏻肉质嫩滑🤩超正!⭐⭐⭐⭐⭐中意食海南鸡饭朋友一定要试下😍😍😍炸虾饭🦐哗哗哗😍!炸虾饼热辣辣香喷喷!仲炸到金黄色😊😊,好大只🤩一啖咬落去仲脆卜卜好正👍🏻👍🏻👍🏻爽口弹牙!配埋泰式酱料好好味⭐⭐⭐⭐⭐!快d黎试下啦!椰青水🥥椰青水好清甜,好香椰子味🥥仲食埋入面d椰子肉超正⭐⭐⭐⭐⭐

菠萝炒饭🍍

菠萝炒饭好足料,里面有好大只青口,仲有好爽嘅虾🦐,有提子…
份量十足好正宗👍🏻👍🏻👍🏻好好味😋😋😋大家可以不妨一试😄

海南鸡饭🐓

好香鸡味👍🏻👍🏻👍🏻肉质嫩滑🤩
超正!⭐⭐⭐⭐⭐中意食海南鸡饭朋友一定要试下😍😍😍

炸虾饭🦐

哗哗哗😍!
快d黎试下啦!
椰青水🥥

椰青水好清甜,好香椰子味🥥
仲食埋入面d椰子肉超正⭐⭐⭐⭐⭐