2010-01-19
作为一间茶餐厅, 杯奶茶好紧要, 这间的奶茶都唔错, 而且食物选择多, 又好味, 我通常帮衬早餐, 下午茶和晚餐, 有时下午茶会叫福面餐, e.g., 沙爹牛面, 餐旦面, or 鸡翼沙律, or 奶酱厚多士 or 西多士 or 公司三文治等, 都系廿几蚊咋, 至于晚餐, 每晚都有几款选择, 有时蒸肉饼, 有时蒸滑鸡, 仲有蒸鱼, 冬天有煲仔菜&煲仔饭, 如晚餐唔啱食, 唔紧要, 餐牌仲有几十款小菜任您点, 都系四十蚊咋, 又有油菜, 又有中汤, 又有嘢饮, 两个人, 一人一个餐, 好丰富呀! 我最欣赏这间餐厅的服务态度, 老板很热诚, 如有卡位, 一定给客人坐卡位, 如未有, 也会著客人先坐圆枱, 一有卡位即刻换俾人客, 两个人也不会叫您坐埋一边, 不用与其他人搭枱, 人客坐得舒服, 食得开心, 这才是待客之道, 而且这里的环境干净企理, 令食客食得安心!