2017-12-11
妹妹推介呢间既有得食又有得玩既餐厅,最适合一家大细黎。餐厅位置与下层玩具反 斗城同一位置,地方好大,有三分一位置系摆放精品售卖品,例如文具,公仔和衣服等等。有三份位置摆放游戏机,好似篮球机、推糖机、掉彩虹银仔等……再行入去就系餐厅位置, 餐厅墙身贴满卡通图案 ,咁啱今晚唔多人,坐到舒服卡位,地方算颇阔落,枱与枱之间都可以有两个人经过嘅。嘢食𠮶part,我哋叫咗一个芝士鲜茄菠萝焗猪扒饭, 猪扒几松化,感觉似食紧大家乐嘅一哥焗猪扒饭 。胡麻酱鸡髀露蘑菇意大利粉 , 鸡髀肉味道刚刚好,有胡麻的香味又唔会太浓 ,而且冇白汁甘油腻。 墨西哥薄饼薄饼皮比较脆薄, 馅料酱汁都足够。 水牛城鸡翼 ,鸡翼炸得好香脆, 所有食物上枱嘅时候都系热辣辣,卖相亦算有心思。另外加咗26蚊加两个南瓜汤, 南瓜汤系偏稠,唔会水汪汪, 西瓜汁 虽然唔系太甜但系系新鲜即榨,唔会沟晒糖水。
墨西哥薄饼薄饼皮比较脆薄, 馅料酱汁都足够。