身为心多嗜吃族,又想食烤鱼又想食盆菜点做好?巴辣仔可能知道大家都有选择困难症,破天荒推出全港独创嘅四川烤鱼盆菜,入面有足2斤厚肉沙巴龙趸🐟超级架势呀真系🤪盆菜可以拣四川香辣味(有唔同辣度选择)同老坛酸菜味,满足不同要求,入面嘅材料亦唔系传统盆菜以鸡呀鸭呀为主;而系有唔同嘅海鲜:除咗有原条足2斤沙巴龙趸烤鱼之外,更有弹牙原只大连鲍鱼、新鲜海虾🦐嫩滑花胶、吸汁鱼肚、急冻海参、猪手、水鱿鱼、杂丸、冻豆腐、鲜冬菇、萝卜角、芋头、鸡脾菇、秀珍菇、西兰花,真系好丰富嘅呢✨巴辣仔对食材好有要求㗎,因为曾经去拜师学艺,务求用最地道嘅方法去炮制烤鱼,所以个盆菜个汁一望就知十分正宗,我哋今次拣咗四川香辣味,见到好多辣椒同香料喺入面,唔怪得咁香浓好味,同回味无穷喇🤩特别推介冻豆腐同鱼肚,吸晒啲辣汁,完全将盆菜登上新潮饮食殿堂~而且入面有平时食盆菜比较少见嘅材料,每次系底到夹到啲新嘢出嚟真系好似寻到宝咁开心😆

四川烤鱼盆菜
外卖自取