2021-10-22
经过亲都觉得呢间餐厅好似好好食,今次终于决定排队入去食。Lemonade soda初初饮一定要食一啖雪糕,因为都几酸,当后期,雪糕溶晒后,再饮就岩岩好,正!其实本身无打算食松露意粉,但见个个都叫,所以都试下啦,一黎到好香松露味,但一食就唔太觉,因为意粉个忌廉汁加得太多芝士,我觉得抢过左松露味,减啲芝士应该更好再黎牛油果burger, 职员好好提出可以切开一半burger, 对于我哋要share 黎食实在适合不过,但系一切开牛肉嘅肉汁就自动漏失由于我仲食紧意粉,无即时食个burger,肉汁漏失左落底层个包,个包淋哂🥺牛肉都几好食,有牛肉味,唔干,见我话个包湿哂就知,不过细旧左少少🤫最后唔少得就系Soufflé pancakes系Flipper’s 嘅姊妹店,当然有水准,蛋香好重,配合埋啲cream ,系为今餐划完完美句号🥰
Lemonade soda
最后唔少得就系Soufflé pancakes