2020-07-22
谂住去食tea 行行吓路过见到呢间糖宫 少少印象记得系手足就入咗去惩罚💛嗌咗两个tea set一个系朱古力心太软配两球雪糕 雪糕食得出系自家制 真系唔似街边买?感觉上系啦 心太软好澎湃🤤唔会太甜食完都唔腻 同埋用两个兜装几贴心 啲融咗啲雪糕同啲朱古力酱都唔会泻哂跟住另一个就芒果窝夫配雪糕 啲芒果好鬼死甜🥴芒果雪糕同样似系自家制😗窝夫真心好脆 加埋糖霜同朱古力酱就正🤤Set有配嘢饮 一个菠椰菠萝汁同一个芒果汁 前者唔记得映☹️但几好饮 可惜有啲啲菠萝榨 芒果汁好正 有好多果肉 一饮都觉得系自家制😌见住佢自称用心制作真系冇讲错 好多食得出系自家制所以几惊喜 忍唔住千年一次写吓食评 楼面唔系好多人 但几个人都劲nice笑笑口咁 好识同客倾计仲好贴心 任我哋加朱古力酱呀 又俾个全新特登买嘅口罩套我哋 间舖嘅楼上仲好似养咗猫猫😂不过好可惜佢哋以前嘅招牌香蕉心太软已经冇再做🥺可能星期一至五所以比较少人啲 要大大力惩罚😚
嗌咗两个tea set