2/8今日入去食早餐,入到去得壹个老女人侍应同埋一个后生仔侍应,坐低几分钟(人客不多)净系见到个老女人侍应不停同水吧女人吹水,没有俾餐牌给我们,另外后生仔侍应就忙碌执枱,后期我叫个老女人,佢先至比餐牌,我叫咗一碗扎肉鱼蛋通粉早餐,食落去鱼蛋又腥又臭,于是乎我谂住反映下叫个侍应过嚟,老女人待应回答系呀我哋啲鱼蛋系有声有臭㗎,泰国直送系咁㗎啦,我当时都俾佢吓一跳咁样讲嘢,佢仲话呢款扎肉鱼蛋好多食客叫嚟食😰,我问佢你自己有冇食过,佢就答我有,我话你食唔到又声又臭咩,佢话食到啊泰国鱼蛋系咁,跟住我就问佢你老细系泰国人?佢话系,但系以我所知我系𠮶度嘅街坊,个老细系香港人跟住佢就转话题改话厨房佬系泰国人,我话就算系泰国人,呢度系香港我谂冇香港人会钟意食又腥又臭嘅鱼蛋啰🤮🤮,真心喺度想同𠮶间野个老细讲,呢个员工再喺度工作,肯定帮老细倒米,我以后都唔会帮衬印象极差,差唔紧要最紧要肯改,呢个员工只系死撑😤绝对绝对以后不会帮衬🤮🤮
2021-08-02
$40 (早餐)