2024-01-18 258 浏览
嚟到呢间想食就食嘅餐厅,真系一个口味上嘅旅程喇!🍴我试咗佢哋嘅经典汉堡🍔,系我食过最juicy嘅一个!平平无奇嘅汉堡扒居然咁有惊喜,肉汁丰富得滴滴都咁吸引,一啖咬落去仲可以感受到肉嘅嫩滑,再配埋啲正宗香浓嘅芝士,真系软绵绵又浓厚嘅口感,生菜同蕃茄又新鲜得嚟,加埋啲清新感。简单嘅食材,焗出嚟嘅系满满嘅诚意!😋脆皮薯条🍟就算冇咩特别,但系压根儿香脆,外皮脆得嚟唔会过硬,吃落去嘅感觉好爽口。细心品尝,仲可以尝到一丁点嘅海盐提味,简朴但系够晒味。夜晚嘅灯光气氛搭配埋香喷喷嘅食物🌃,餐厅嘅环境又舒适,等人食完真系肚皮满满,心情都好晒。服务嘅员工亦都好nice,体贴周到,每当我有咩问题或者需要帮忙时,佢哋都系笑容满面咁迎合。真系讲到我都想即刻再去嚟个Round 2喇!👍